HICKORY (USA), 2012. június 26.– az IT-vezetők nagyra értékelik a lehetőséget, hogy nyomon követhetik és felügyelhetik a kritikus paramétereket annak érdekében, hogy a maximálisra növeljék hálózatuk hatékonyságát.Ezt a fontos igényt felismervea CommScope, Inc., a kommunikációs hálózatok számára szállított infrastruktúra-megoldások vezető nemzetközi gyártója bemutatta a SYSTIMAX® imVision™ infrastruktúra-kezelő megoldást .

Az új imVision System Manager 7.0 szoftverplatformmal és az új imVision Controller vezérlővel kiegészülő imVision megoldás páratlan ellenőrzési lehetőséget kínál az IT-vezetőknek saját infrastruktúrájuk felett; a fizikai réteg csúcsmodern szintű kezelését a SYSTIMAX iPatch® panelek teszik lehetővé. A vezetők infrastruktúra feletti ellenőrzésének fenntartását szolgálják az intelligens panelek és polcok, amelyek a forradalmi, színes érintőképernyős imVision Controller vezérlővel és az imVision System Manager 7.0 szoftverrel vezérelhetők.

Az imVision megoldás jóvoltából az IT-személyzet valós idejű, végpontok közötti hálózati adatokhoz juthat a különféle hálózati műveletek (mozgatás, hozzáadás, módosítás) elvégzése során is, az egyedi „nyomon követés patch közben” funkció használatával. A technikusok és az IT-vezetők mostantól globálisan, egyetlen pontból javíthatják a különféle végponti eszközök – például számítógépek és kiszolgálók, vezeték nélküli hozzáférési pontok, IP-telefonok, IP-kamerák, hálózati nyomtatók, menedzselt kapcsolók és PDU-k – kapcsolódási jellemzőit, sebességét és pontosságát.

„Az iparágban egyre inkább általánossá válik az intelligens hálózati infrastruktúra bevezetése, mert a vezetők gyors, egyszerű vezérelhetőséget igényelnek a különféle hálózati jellemzők, például a biztonság, a folyamathatékonyság és az energiagazdálkodás területén”– mondta George Brooks, a CommScope nagyvállalati termékcsaládjáért felelős vezető alelnöke. „Ügyfeleink megbízható tanácsadójaként a CommScope olyan teljes megoldást kínál az IT-vezetőknek, amelynek jóvoltából élő képet kaphatnak globális hálózatukról; olyan képet, amely pontos és egyszerűen fenntartható, egyúttal segíti őket a hálózattal szembeni jövőbeli elvárásokra való felkészülésben.”

Az új imVision vezérlő kivételes funkcionalitást kínál; a hálózat teljes végpontok közötti átláthatóságát teremti meg az IT-személyzet számára, mindössze egyetlen érintésre, a bármelyik szekrényben vagy tárolóban elhelyezhető egységről.  A web alapú imVision System Manager szoftver lehetővé teszi azt is, hogy a vezetők átlássák a teljes fizikai hálózatot, továbbá egyetlen központi helyszínről felügyeljék és vezéreljék azt. Az imVision megoldás javítja a működési hatékonyságot, szigorúbb biztonságot garantál a teljes hálózatban, segíti a változáskezelést, valamint valós időben nyomon követi a hálózatba kötött eszközök elhelyezkedését.

„Ami valaha automatizált patch adminisztráció volt, a fizikai réteg kapcsolati jellemzőinek valós idejű felügyeletével és kezelésével, az mára holisztikus megoldássá nőtte ki magát, lehetővé téve a hely alapú szolgáltatások integrálását az IT-szolgáltatási infrastruktúra átfogó szövetébe” – tette hozzá Brooks. „A fizikai réteg ilyen szintű átláthatósága lehetővé teszi, hogy az IT-szakemberek fenntartsák a hálózat biztonságát; gyorsan megszüntessék az esetleges vakfoltokat, azonnal észleljék és behatárolják a fizikai rétegbe történt behatolásokat, és folyamatosan felügyeljék a hálózaton belüli összes mozgást és változást.”

Az imVisioninfrastruktúra-kezelő megoldás fontos szerepet játszik aCommScope Living Infrastructuremegközelítésében is, amely segíti az ügyfeleket az infrastruktúra-megoldások tervezésében és bevezetésében.Az imVision használatával az ügyfelek intelligens infrastruktúrát alakíthatnak ki, illetve bevezetés után folyamatosan módosíthatják saját platformjukat a jövőbeli igényeknek megfelelően.

– VÉGE –

A SYSTIMAX és az iPatch a CommScope, Inc. bejegyzett védjegyei. Az imVision a CommScope, Inc. védjegye.

További információ a CommScope cégről

A CommScope (www.commscope.com) a világ legjobb kommunikációs hálózatai közül szinte valamennyiben szerepet játszott. Mi hozzuk létre azt az infrastruktúrát, amely összeköti az embereket és technológiákat a különféle fejlődési lépéseken keresztül.Végpontok közötti megoldásaink portfoliója olyankritikus infrastruktúrákat tartalmaz, amelyekkel ügyfeleink nagy teljesítményű vezetékes és vezeték nélküli hálózatokat hozhatnak létre. A technológia változásától függetlenül a célunk mindig ugyanaz: hogy segítsük ügyfeleinket a jobb és gyorsabb megoldások létrehozásában, kitalálásában, tervezésében és megvalósításában. Mi soha nem hagyjuk abba: folyamatosan újabb kapcsolatokat hozunk létre és fejlesztjük a hálózatokat az élet minden területén – otthon, a munkahelyen és útközben.

Médiakapcsolatok:

Joseph P. Depa III, CommScope
+1 828-431-9803 vagy publicrelations@commscope.com

 Pénzügyi kapcsolatok:

Phil Armstrong, CommScope
+1 828-323-4848

 Ez a sajtóközlemény előre mutató állításokat tartalmaz, amelyek a vezetőség számára jelenleg elérhető adatokon, a vezetőség meggyőződésén és több, jövőre vonatkozó feltételezésen alapulnak. Az előre mutató állítások nem jelentenek garanciát, és azok számos bizonytalan tényezőtől függenek, amelyek a valódi eredmények és a jelenlegi várakozások eltérését okozhatják. Az előre mutató állítások közzétételével a vállalat semmilyen kötelezettséget nem vállal arra vonatkozólag, hogy ezeket ez állításokat az új adatoknak, jövőbeni eseményeknek és egyéb tényezőknek megfelelően megújítsa.

 

Contact Us