HICKORY, NC, 26. juni 2012 – IT-sjefer setter pris på muligheten til å innhente og overvåke kritiske parametre for å maksimere nettverkets effektivitet. CommScope, Inc., et ledende selskap globalt innen infrastrukturløsninger for kommunikasjonsnettverk har erkjent dette behovet og har lansert løsningen SYSTIMAX® imVision™ for administrasjon av infrastruktur.

imVision-løsningen omfatter den nye webbaserte programvareplattformen imVision System Manager 7.0 og den nye imVision Controller og gir IT-sjefer kontroll som aldri før over infrastrukturen med det siste innen intelligent styring av det fysiske laget med SYSTIMAX iPatch® intelligente paneler. Du får også kontroll over infrastrukturen ved å bruke intelligente paneler som styres med den nyskapende fargeberøringsskjermen imVision Controller og programvaren imVision System Manager 7.0.

Med imVision-løsningen kan IT-medarbeidere vise informasjon om kretser fra begynnelse til slutt i sanntid under flytting, tilføyelser og endringer med en unik "sporing mens du patcher"-løsning. Teknikere og IT-sjefer har nå mulighet til å øke hastighet og nøyaktighet ved endringer i tilkoblinger for ulike sluttenheter som datamaskiner og servere, punkter for trådløs tilgang, IP-telefoner, IP-kameraer, nettverksskrivere, administrerte switcher og PDU-er globalt fra ett sted.

"Installasjon av en intelligent infrastruktur i et nettverk er blitt vanlig i bransjen fordi ledere vil ha rask og enkel kontroll over visse aspekter ved nettverket, inkludert sikkerhet, prosesseffektivitet og energistyring," sierGeorge Brooks, senior vice president, Enterprise Product Line Management, CommScope. "Som en betrodd rådgiver tilbyr CommScope nå IT-sjefer en komplett løsning som viser hele nettverket i sanntid. Løsningen er nøyaktig og enkel å vedlikeholde, samtidig som den er forberedt for fremtidige behov i nettverket."

Den nye imVision Controller har meget god funksjonalitet som gir IT-medarbeidere oversikt fra begynnelse til slutt, lett tilgjengelig fra hver eneste rack. Den webbaserte programvaren imVision System Manager gjør det også mulig å vise hele det fysiske nettverket og overvåke og kontrollere det fra ett sentralt sted. imVision-løsningen forbedrer driftseffektiviteten, gir høyere sikkerhet i hele nettverket, gjør det enklere å administrere endringer og sporer plasseringen av tilkoblede enheter i sanntid.

"Det som før var automatisert administrasjon av patching med overvåkning og styring av det fysiske laget i sanntid, er blitt en holistisk løsning som muliggjør stedsbaserte tjenester som er integrert i den samlede veven av infrastruktur for IT-tjenester," legger Brooks til. "Denne oversikten over det fysiske laget gjør det mulig for IT-medarbeidere å sørge for sikkerhet i nettverket med mulighet til å fjerne blinde flekker raskt, registrere og lokalisere svikt i det fysiske laget umiddelbart og hele tiden overvåke alle flyttinger og endringer i nettverket."

Løsningen imVision for administrasjon av infrastruktur spiller en sentral rolle i CommScopes tilnærming "Living Infrastructure" for å hjelpe kunder med å designe og utplassere løsninger for sin infrastruktur.Med imVision kan kunder bygge intelligens inn i infrastrukturen og deretter utplassere og utvikle plattformen for endringer i fremtiden.

 

—SLUTT—

SYSTIMAX og iPatch er registrerte varemerker, og imVision er et varemerke som tilhører CommScope, Inc.

Om CommScope

CommScope (www.commscope.com) har spilt en rolle i praktisk talt alle de beste kommunikasjonsnettverkene i verden. Vi bygger infrastruktur som knytter sammen mennesker og teknologi på alle utviklingstrinn.Vår portefølje av ende-til-ende-løsninger omfatter kritisk infrastruktur kundene våre trenger for å bygge kabelbaserte og trådløse nettverk med høy ytelse. Teknologien endres, men vårt mål er det samme: å hjelpe våre kunder med raskere og bedre planlegging, innovasjon, design og bygging. Vi vil aldri slutte med å knytte sammen og utvikle nettverk for aktiviteter i hjemmet, på arbeidet og når du er på farten.

Mediekontakt:

Joseph P. Depa III, CommScope
+1 828-431-9803 eller publicrelations@commscope.com

 Økonomikontakt:

Phil Armstrong, CommScope
+1 828-323-4848

Denne pressemelingen inneholder utsagn om fremtiden, som er basert på informasjon som for tiden er tilgjengelig for ledelsen, på ledelsens antagelser og flere antagelser som gjelder fremtidige hendelser. Uttalelser om fremtiden er ingen garanti for prestasjoner og omfatter flere elementer av usikkerhet og andre faktorer som kan føre til at de faktiske resultatene vil avvike betydelig fra dem som for tiden er forventet. Når selskapet presenterer uttalelser om fremtiden, har ikke selskapet til hensikt, og påtar seg ikke noen plikt til, å oppdatere disse uttalelsene som et resultat av ny informasjon, hendelser i fremtiden eller annet.

 

Contact Us