HICKORY, NC, 26 juni 2012 – IT-chefer värdesätter möjligheten att samla in och övervaka kritiska parametrar för att maximera effektiviteten i sina nätverk. Som ett led i att tillgodose detta viktiga behov har CommScope, Inc., ett globalt ledande företag inom infrastrukturlösningar för kommunikationsnätverk, lanserat infrastrukturhanteringslösningen SYSTIMAX® imVision™.

Med den nya webbaserade programvaruplattformen imVision System Manager 7.0 och nya imVision Controller förser imVision-lösningen IT-chefer med oöverträffad kontroll över sin infrastruktur med avancerad intelligent hantering av det fysiska lagret med de intelligenta SYSTIMAX iPatch® panelerna. IT-cheferna behåller även kontrollen över infrastrukturen genom att använda intelligenta kopparpaneler och fiberboxar som hanteras med den revolutionerande färgpekskärmen imVision Controller och programmet imVision System Manager 7.0.

imVision-lösningen ger IT-personal möjlighet att visa övergripande kretsinformation i realtid under flyttar, tillägg och ändringar med en unik visuell funktion som ”spårar medan du patchar”. Tekniker och IT-chefer har nu möjlighet att snabba på och förbättra korrektheten för anslutningsändringar till olika enheter som datorer och servrar, trådlösa accesspunkter, IP-telefoner, IP-kameror, nätverksskrivare, switchar och eluttagslister (PDU:er) globalt från ett enda ställe.

”Att driftsätta en intelligent infrastruktur i ett nätverk blir allt vanligare i branschen eftersom IT-cheferna vill ha snabb och enkel kontroll över vissa aspekter av nätverket, till exempel säkerhet, processeffektivitet och energihantering,”säger George Brooks, Senior Vice President för Enterprise Product Line Management på CommScope. ”CommScope är en betrodd rådgivare som nu erbjuder IT-chefer en komplett lösning som gör att de kan få en realtidsöversikt över sina globala nätverk. En översikt som är korrekt och enkel att underhålla samtidigt som den förbereder dem för framtida nätverksutmaningar.”

Nya imVision Controller levererar fantastisk funktionalitet och förser IT-personalen med en översikt över hela nätverket direkt från ett rack eller ett skåp. Det webbaserade programmet imVision System Manager ger även IT-cheferna möjlighet att se hela det fysiska nätverket samt övervaka och kontrollera allt från en central plats. imVision-lösningen förbättrar driftseffektiviteten, ger bättre säkerhet i hela nätverket, förbättrar ändringshantering och spårar var anslutna enheter finns i realtid.

”Det som en gång var en automatisk patchningsadministration med övervakning och hantering av fysiska lagret i realtid har nu blivit en helhetslösning som möjliggör platstjänster som är integrerade i den övergripande IT-serviceinfrastrukturen,” tillägger Brooks. ”Att kunna se det fysiska lagret gör att IT-personalen kan säkerställa säkerheten i sina nätverk och omedelbart eliminera blinda punkter, upptäcka och lokalisera brister i det fysiska lager och hela tiden övervaka alla steg och ändringar inom nätverket.”

Infrastrukturhanteringslösningen imVision spelar en viktig roll som en del av synsättet för CommScopes levande infrastruktur, nämligen att hjälpa kunden utforma och driftsätta lösningar för sin infrastruktur. Med imVision kan kunden integrera intelligens i sin infrastruktur och sedan driftsätta och utveckla sin plattform för framtida ändringar.

 

-SLUT-

SYSTIMAX och iPatch är registrerade varumärken och imVision är ett varumärke som tillhör CommScope, Inc.

Om CommScope

CommScope (www.commscope.com) har spelat en roll i praktiskt taget alla världens bästa kommunikationsnätverk. Vi skapar infrastruktur som kopplar ihop personer och teknik genom varje ny utveckling.Vår portfölj med kompletta lösningar innehåller denkritiska infrastruktur som våra kunder behöver för att bygga högpresterande trådburna och trådlösa nätverk. Oavsett hur mycket tekniken ändras så är vårt mål alltid detsamma: Att hjälpa våra kunder skapa, utveckla, designa och bygga snabbare och bättre. Vi kommer aldrig sluta ansluta och utveckla nätverk för användning i hemmet, på jobbet eller på resan.

Presskontakt för media:

Joseph P. Depa III, CommScope
+1 828-431-9803 eller publicrelations@commscope.com

 Finansiell kontakt:

Phil Armstrong, CommScope
+1 828-323-4848

Detta pressmeddelande innehåller uttalanden om framtiden som baseras på information som i nuläget är tillgänglig för ledningen, samt ledningens prognoser och vissa antaganden om framtida händelser. Förutseende uttalanden utgör ingen garanti för prestation och är föremål för vissa osäkerheter och andra faktorer som kan innebära att faktiska resultat skiljer sig i sak från de nu förväntade. Företaget åtar sig inte i och med dessa uttalanden om framtiden vare sig åläggande eller skyldighet att uppdatera dessa uttalanden till följd av ny information, framtida händelser eller av annat skäl.

 

Contact Us