Glasvezel closures voor snelle, efficiënte installatie van glasvezelnetwerken welke de jaren doorstaan

Met meer dan 30 jaar ervaring en tevreden klanten over de hele wereld, kan CommScope glasvezel closures leveren die uw netwerk zelfs onder de zwaarste omstandigheden intact houden.

Glasvezel closures worden in het hele netwerk gebruikt, waaronder het core netwerk, de back bone, het distributie- en access-netwerk. Bij het lassen van vezels in het veld, moeten uw closures:

  • Makkelijk toegankelijk zijn voor onderhoud, aanpassingen en uitbreiding;
  • Waterdicht zijn en opgewassen tegen de zwaarste weersomstandigheden;
  • Geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omgevingen, waaronder bovengronds (hangend), direct begraven of in schouwputten;
  • Geschikt zijn voor bestaande en toekomstige kabeltypes.

CommScope’s glasvezel closures combineren het bewezen kwalitatieve fiber management met een zeer betrouwbare afdichting. Betrouwbaarheid, installeerbaarheid en flexibiliteit zijn uiterst belangrijk.

 


Lees de whitepaper

Hoe netwerken te bouwen die lang meegaan en toekomstige vereisten overleven.

Download

Blijf op de hoogte!
Registreer hier om de laatste ontwikkelingen te volgen:

 

FIST-MSC Closure 

FIST-MSC Closure-hero.jpg

CommScope’s nieuwe FIST Modular Splice Closure helpt operators de grenzen te verleggen van wat mogelijk is. Deze innovatieve closure is speciaal ontworpen om klanten de vrijheid te geven om te reageren op toekomstige veranderingen terwijl ze ondertussen een ongeëvenaarde betrouwbaarheid leveren.

Kom meer te weten:

Download brochure   Bekijk video

NovuX Connector Closure

NovuX-Connector-closure-hero.jpg

De NovuX Connector Closure, ontworpen voor de toekomst, biedt netwerkproviders een moderne drop-oplossing die geoptimaliseerd is voor eenvoud, responsiviteit en configureerbaarheid.
Ook verkrijgbaar als las-closure!

Kom meer te weten:

Download brochure   Bekijk video

TENIO

TENIO-closure-hero.jpg

TENIO is een bewezen platform met gereedschapsloze, snelle installatie en eenvoudig onderhoud, en voorziet in toekomstige eisen van distributie- en access-netwerken. TENIO is geschikt voor verschillende glasvezelkabelconstructies, afgedicht met superieure wrap around gelafdichtingen en kan bovengronds of (direct) begraven worden toegepast.

Kom meer te weten:

Download infoblad  Bekijk video

FIST EDSA

FIST-EDSA-hero.jpg

De FTTH 48-drop closure combineert een innovatief, snel en superieur dropinstallatie-voordeel met het bewezen FIST platform van glasvezeltrays en organizers.

Kom meer te weten:

Download infoblad  Bekijk video

In samenwerking met:

partner_cynerpro.jpg